dimarts, 7 d’abril del 2020

Religió 07.04.2020

Bon dia estimats i estimades alumnes,
com ja sabeu diumenge passat va ser diumenge de Rams, el dia en què Jesús arriba a Jerusalem, on el poble el va rebre triomfalment amb palmes i flors com a un rei. És a dir, d'ahir fins dijous Sant començam el temps de finalització de la quaresma i el començament de la Setmana Santa.

Durant aquesta Setmana Santa trobem diversos dies molt importants en que celebrem els fets més importants que va fer Jesús abans de ressuscitar :


Al llarg d'aquests dies solen realitzar-se diverses festes i celebracions per tota Espanya, igual que a altres països cristians, que com ja sabeu en són molts.

A causa de la situació que estem vivint, aquest any serà impossible realitzar la majoria d'aquests costums, com les misses especials, les processions o les representacions teatrals de com Jesús va patir mentre portava la creu, el Via Crucis.

A algunes comunitats autònomes, com Andalusia, la Setmana Santa es viu d'una forma molt intensa, així que, l'única tasca que vull que realitzeu durant aquestes vacances, si podeu, és que intenteu vorer notícies o vídeos de com es viu la Setmana Santa aquest any des de casa. No fa falta que ho escrigueu, simplement heu de recordar allò que més us cridi l'atenció, ja que m'agradaria comentar-ho a la tornada.


Bones vacances a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada