dilluns, 18 d’abril del 2016

"VILA VETERINARIS" VISITA LA NOSTRA AULA

Bon vespre papàs:

Dijous passat va ser un dia gran a la nostra aula,  ens va visistar una veterinària de debò; na Marta de Vila Veterinària va tenir la deferència d'apropar-se al nostre centre per explicar-nos tot allò que ens pogués interessar del treball dels veterinaris.

Va venir acompanyada de la seva gosseta, na Pebels, amb la qual verem in situ algunes de les explicacions que ens va donar na Marta.

Així li escoltàrem el cor amb un estetoscopi. Ens va mostrar una radiografia, on poguerem veure com es detecten problemes o malformacions als ossets dels animals, llavors na Marta  va fer un emben a la cameta de na Pebels per mostrar-nos com actuen en cas d'accident o trauma dels animalets.

D'altra banda ens va parlar de la importància de cuidar bé les nostres mascotes, de les seves necessitats, com per exemple sortir a passejar 3 cops al dia i/o desparasitar-les un cop a l'any en el cas dels gossos.

Fa fer especial incidència amb la possibilitat/recomanació d'adoptar animals de companyia de les diferents associacions i protectores.

Fins i tot abans de partir ens va repartir unes revistes informatives i uns bolígrafs que simulen desparasitatnts.

Va ser molt instructiu i aclaridor.

Agraïm sincerament a na Marta i na Pebel la seva desinteressada i interessant visita!!!!

Moltes gràcies!!!
VILA VETERINARIS A L'AULA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada