dimarts, 21 d’abril del 2015

SETMANA CULTURAL D´EIVISSA (20-24 ABRIL)

AQUESTA SETMANA CELEBREM LA SETMANA CULTURAL DE CAN CANTÓ. ENGUANY LA TEMÀTICA ÉS EIVISSA. CADA DIA FAREM ACTIVITATS I TALLERS DESTINATS A CONÈIXER UN POC MÉS LA NOSTRA ILLA.

DILLUNS: EXCURSIÓ A CAN PLANETES

  HEM ANAT A SANTA EULÀRIA PER VISITAR UNA CASA PAGESA TÍPICA EIVISSENCA. ENS HAN ENSENYAT A FER ORELLETES I ENS HAN MOSTRAT EL FUNCIONAMENT D´UN MOLÍ D´AIGUA. COM DE SA DACSA O DE S´ORDI SEN TREU FARINA GRÀCIES AL MOLÍ.
A CAN PLANETES TAMBÉ TENEN UN FAMELIAR I ENS HAN CONTAT LA HISTÒRIA:

        Davall el pont del riu de Santa Eulària el dia de Sant joan hi surt una floreta blanca; qui la cull, si l´afica dins una botella de vidre fosca i la tapa pot trobar un FAMELIAR. Són uns essers màgis que tenen els ulls i les orelles molt grans. Si surten de la botella demanen : FEINA o MENJAR!!!! sinó els donam feina són capaços de menjar tot el que troben.... per tornar a posar-los dins la botella és necessari dir unes paraules màgiques que només coneixen els homens....

  HEM QUEDAT QUE HI ANIREM PER AIXÒ HEM GAUDIT D´UN PASSEIG FINS AL PONT I DESPRÉS HEM CONEGUT ELS ÀNECS QUE VIUEN AL RIU JA QUAN ARRIBA A LA MAR.

  HEM DISFRUTAT D´UN DIA ESPLÈNDIT I ENS HEM PORTAT LES ORELLETES A CANOSTRA PER BERENAR!!! AQUI TENIU LES FOTOS:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada