dimecres, 11 de novembre del 2020

Slytherin

 Juntament amb els nostres companys i companyes de 3r-4rt A i C hem votat que la temàtica que ens acompanyarà al llarg del curs serà Harry Potter. Ens hem repartit les cases de l' escola de Howards i ens ha tocat Slytherin així que ens hem posat en feina i hem començat la decoració de la nostra classe. Cada dia tenim idees noves!


Per començar n' Àngels ens ha fet una porta com la de l' Estació 9 3/4 que porta als mags a un altre món...com a nosaltres!


El nostre company David que és un gran artista ens ha fet el Fènix del director de Howards i ara  entre tots li donarem color. Mirau com li ha quedat!




A continuació vàrem pensar que hauriem de pintar el nostre escut...i si el transformem en vidrieres com les del menjador de Harry Potter?? 





Un dia en tornar del pati ens vàrem trobar amb aquesta sorpresa!! Ens cerquen a Azkaban!


Un bon mag ha de fer bons encanteris. Hem provat de fer-ne un amb les normes del Covid'19 i estem ben segurs que funcionarà ben aviat.


També hem pensat que per repassar els continguts que treballem cada dia hauriem de dir una contrassenya si volem sortir al bany així que ens hem fet un quadre com el de les escales de Howards...tot i que per ara no li ha donat per cantar...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada